20 august 2008

Am făcut o greşeală!

Da, am făcut o greşeală postând articolul de mai jos! S-a întâmplat ieri, după o convorbire cu soacra, la nervi! Mi-ar fi foarte uşor să-l scot, dar nu mi-aş respecta principiul potrivit căruia, odată pornit blogul, el va reprezenta efectiv Jurnalul meu, cu trăiri efective şi de moment şi nu cu "editări" ulterioare! Am dat apă la moară mai multora, care comentează diferite articole care fac referire la soţia şi copilul meu! Nici comentariile lor nu le voi şterge, oricât de jignitoare ar fi. În schimb mă voi reţine să mai postez alte amănunte din viaţa mea de om însurat, din respect pentru încă soţia mea! Şi doar pentru ea!

Un comentariu:

Roxana spunea...

"Din greseli invata omul."
Probabil ca mai bine ar fi acum sa iti iei o perioada de liniste si calm.Cred ca ai nevoie acum sa ramai tu cu gandurile tale, sa le lasi sa se aseze si sa ramai un pic singur dupa o asemenea avalansa de comentarii.
Eu ies incet,incet,pis,pis(of!tastatura germana fara semnele noastre romanesti!)si incerc sa inchid usa incet,incet,incet sa nu te deranjeze nici un zgomot.