14 august 2008

Cât de tăntălău poate fi un om?

Nu mi-a venit să cred că România, după ce a dat lumii nume ca Nadia, Ivan Patzaichin, Bela Karoly, Octavian Belu etc, nume care au scris istoria şi vor rămâne permanent în istoria JO va mai da omenirii un nume care va fi înscris cu litere de-o şchioapă în analele sportului mondial: Valentin Preda!
Cât de tâmpit poate fi un om care se pregăteşte patru ani pentru evenimentul vieţii sale să rateze startul din cauza unui masaj! Ba, mai mult, a privit la televizor cum colegii lui de concurs se pregătesc să ia startul! Ia citiţi ce declară el, conform Prosport :

„Eram în sala de lângă bazin, făcusem încălzirea şi eram la masaj, aşteptând ora să intru în bazin. Numai că, deodată, îi văd pe ecran pe adversarii mei din serie, pe bloc starturi (!). Am sărit repede, am alergat spre start, am ajuns până ca proba să înceapă, numai că, în fuga aceea disperată, nu am mai apucat să îmi iau ochelarii şi casca, iar oficialii nu m-au mai lăsat, fireşte, să intru. Mor de ciudă, sunt foarte supărat!”

Păi să şi fii, măi băiatule, că n-a avut Olipiada, de când este ea, parte de asemenea întâmplări! Şi, mai ales, nu uita că te-ai pregătit patru ani, pe banii statului, pentru acest eveniment! Şi l-ai ratat ca fraierul, stând la masaj, culmea, după ce ţi-ai făcut încălzirea! Ba, ca să fie tacâmul complet, când fugeai că prostu după autobuz ai constatat că nu ai ochelarii şi casca! Bine că măcar ţi-ai tras slipul pe tine, după masaj!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa stii ca nu ai dreptate. Nu ii iau apararea, dar nu era treaba lui sa stie la ce ora e concursul. de aia s-au dus o caruta de oficiali la olimpiada. pentru probleme de logistica, printre altele. Treaba lui ra sa inoate cat mai repede la ora care i se comunica, nu sa urmareasca programarile.