09 august 2008

Fenomen meteo incredibil!
Aseară am fost martor, alături de toţi oaspeţii hotelului, la un fenomen meteo incredibil! Ploua cu găleata, aşa cum doar la munte poate ploua, cerul era întunecat rău, era cam ora 20,30 şi, brusc, în zare a răsărit soarele! La un moment dat, păşunea din faţa hotelului, era pe jumătate luminată ca ziua, cu soare puternic, iar jumătate în beznă aproape totală! Până m-am dezmeticit şi am luat aparatul foto, care nu este unul superperformant, fenomenul scăzuse în intensitate şi am putut surprinde doar fotografiile care urmează. Care oricum sunt ceva greu de explicat! În foto apare doar soarele, nicidecum luna!

4 comentarii:

amallia spunea...

Pozele astea te duc cu gândul la supranatural. Sânt deosebinte. Aseară am adormit cu gândul că o să văd poze de la Salzburg. Abia aştept să le văd şi pe acelea. De când am revăzut "Sunetul Muzicii" mi-e dor de Austria, deşi n-am ajuns niciodată acolo.

LucianStanciu spunea...

Vor veni si pozele cu Salzburg, iar in seara aceasta este sarbatoarea Sfintei Marii si 45.000 de faclii vor lumina muntii...

AdiO spunea...

Mariä Himmelfahrt la ei sau sfanta Marie la noi, indiferent ortodox sau catolic e pe 15 august, adica vineri, zi cand e liber ca si duminica, magazinele o sa fie inchise, sarbatoare nationala. Traiasca amallia pentru asa sentimente.
Fenomenele meteo la munte sunt minunate, unice. Mereu, mereu, mereu, caci ochii se mai schimba. Matthäus ce zicea? A mai vazut des asa ceva?

LucianStanciu spunea...

Nu, era chiar si el uimit de ce se vede! El a chemat toata lumea pe terasa sa la arate fenomenul! Si, totusi, sambata aici a fost Bergleuchting sau asa ceva, in cinstea S´f. Maria!