04 septembrie 2008

Înapoi şi înainte

Am revenit după aproape o săptămână petrecută mai mult pe munţi şi prin splendidele burguri ale Tirolului. Postările au fost sporadice în această perioadă, lucru care va fi remediat odată cu lansarea blogului pe propriul domeniu www.lucianstanciu.ro A fost o perioadă frumoasă, timp frumos, clipe la fel petrecute cu prieteni şi oaspeţi din România. Fiecare om care a trecut pe aici a ajuns la aceeaşi concluzie, prezentată de Nunu atât de direct! România este o ţară (în special prin Ardeal) cel puţin la fel de frumoasă ca şi Austria, dar prost gospodărită şi administrată, jefuită şi siluită zilnic de hoţi cu pretenţii de politicieni şi administrată de incopetenţi cu pretenţii de manageri!
A fost şi o perioadă extrem de agitată din punct de vedere personal, perioadă care a culminat cu ameninţările primite la adresa copilului meu! Pentru că acea femeie care am avut neşansa să îmi fie soacră a început să bată din nou câmpii cum că ameninţările la adresa Petrei ar veni din partea unor tipi care au ceva cu mine, trebuie să precizez că ameninţările vin exact din partea celui pe care ea cu fiică-sa îl doresc nou tată al Petrei, om care a spus că după mamă vine în curând şi rândul fetei!!!!! Mulţumesc celor din Geoagiu care m-au avertizat asupra pericolului! Dar această problemă o va rezolva poliţia din Geoagiu şi Protecţia Copilului din Deva, sper eu... În caz contrar mă voi ocupa personal! Să-i ferească Dumnezeu să se clintească un fir de păr din capul Petrei!
Aşa că, blogul intră într-o nouă eră! Este cazul să fac paşii spre înainte! În câteva zile sper că va fi gata noua formulă grafică. Va fi mai diversificat şi pe lângă serialul "Nu vreau să fiu Dumnezeu" care se publică pe visurat pe blogul meu va fi publicat un alt serial! În plus vor fi rubrici de foto, amintiri, bancuri etc!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Iti las comentariul aici sau acolo, ca m-am bulversat!?!? :)) Bafta multa sa ai!! In alta ordine de idei: 1. sunt convinsa ca se va rezolva, pana la urma, problema cu fiica ta, e inadmisibil ca cel care se vrea viitorul tata sa faca asemenea afirmatii si 2. nu numai in Ardeal e frumos, sa stii!! Eu locuiesc in Cluj, dar ce-am putut vedea pe Valea Oltului si in jurul judetului Valcea nu am vazut in Ardeal in 8 ani de cand stau aici! Desigur ca e mai frumos decat in alte parti, doar ca nu inteleg de ce in jurul meu sunt multi ardeleni care refuza cu inversunare sa..."coboare" putin, sa vada si ALTCEVA!! Oricum, dupa cum spunea o prietena :" Cine spune ca e mai frumos la munte sau la mare sau la campie, nu a inteles nimic din frumusetea naturii creata de Dumnezeu!"

Anonim spunea...

Revin cu un update: nu sunt din Valcea, deci...nu pot fi acuzata de subiectivism!! ;))

Lucian Stanciu spunea...

Eu cand spun Ardeal ma refer la toata partea cu munti si vai a Romaniei, cu Subcarpati, cu Bucovina. Valcea am vazut-o si eu, la fel zona Curburii, etc! Am spus Ardeal pentru ca intradevar austriecii au luat la vremurile lor doar ce era mai frumos de pe unde au stapanit! Si seaamna toate zonele! Croatia, sloveni, nordul Italiei, Ardealul, Cehia, Slovacia. Doar Ungaria a fost diferita, dar... ce puteau face, ca le statea in cale, au luat-o si pe ea!

Amalia spunea...

Cei mici ar trebui lăsaţi deoparte de orice mişmăşii adulte. Oricum depărtarea de copil e grea, darămite să primeşti şi ameninţări.

Despre formele de relief eu o să risc o afirmaţie de genul la munte e mai frumos decât la câmpie, pentru că asta e impresia mea.

Lucian Stanciu spunea...

Pentru ca inca exista dubii si pentru ca cei care ar trebui sa aiba grija de Petra sunt atat de idioti incat nu vor sa accepte ideea, spun clar, public si in deplinatatea facultatilor mintale: cel care a proferat amenintari la adresa copilului meu este fostul hamal al hotelului unde am lucrat, actualul amant al sotiei mele!

Anonim spunea...

Amalia, si eu zic acelasi lucru, dar e o chestie de preferinta pana la urma...Oricum, acum, cu "incalzirea globala" imi place peste tot unde e verde!!

Lucian Stanciu spunea...

am gasit ceva verde, si mie imi place, sper sa iasa cum vreau!