28 iulie 2008

Un român austriac pur!


A venit în vizită la Sportalm Vital hotel din curiozitate! Stă de 10 ani în Austria, la Viena şi e un român austriac pur! Se numeşte Adrian Ovezea si îl vedeţi în poza alături de mine şi soţia sa, Carmen.
Cum este unul dintre cei care întreţine spiritele pe forumul românilor din Austria (www.wien.ro ), mi-a urmărit postările de acolo de trei ani încoace, de pe vremea când de-abia speram să ajung să trăiesc aici!
După ce a aflat din forum că mi-am îndeplinit visul, am început să ne conversăm pe messenger. Şi, cum se află în concediu, şi-a schimbat planurile făcute demult (v-am zis doar că e deja austriac, aştia îşi planifică concediile în detaliu cu multă vreme înainte) şi a oprit o noapte la mine! Doar să mă cunoască! Pe parcursul timpului necesar pentru golirea a trei sticle de vin roşu, neaoş d-aici din Imperiu, Zweigelt se numeşte, mi-a mai dezvăluit câte ceva despre mentalitatea austriacă! Dar despre asta, în curând! Pînă atunci, mulţumesc de vizită, Adrian!

Un comentariu:

Roxana spunea...

Ce ma bucur de vizita pa care ti-au facut-o AdiO si sotia lui!Sunt sigura ca te-a uns la suflet.Ma bucur sa ii vad si sper sa ii cunosc la una din intalnirile periodice ale romanilor din Austria.